4578 Marmora Road, Glasgow

Trepte cu parchet laminat

Despre treptele cu parchet

Cele mai multe trepte interioare pot fi „îmbrăcate” cu parchet laminat pentru a se asorta cu restul casei. Se ştie că treptele sunt, în general, foarte intens circulate. În aceste condiţii, o soluţie este parchetul laminat, cu un aspect elegant şi cu o rezistenţă mărită la trafic.
De asemenea treptele pot fii facute si din parchet de bambus, pentru care exista si accesorii speciale(nas de treapta,plinte,baghete).
Treptele sunt de mai multe tipuri (drepte, în spirală, combinate, cu sau fără contratreaptă etc.) şi, din această cauză, trebuie să fie aplicate diferite terminaţii în funcţie de situaţie. Intodeauna treptele se monteaza prin metoda lipiri nu inainte de verificarea si consolidarea suportului.
Este bine să-i solicitaţi montatorului să măsoare şi să stabilească terminaţiile şi accesoriile optime, având în vedere şi faptul că în cazul treptelor măsurătorile nu se fac după standardele obişnuite.
*pretul afisat pentru montajul de trepte are caracter informativ.

in oferta de pret pe care o ve-ti primi sunt incluse accesoriile,profile,adezivi,silicon acrilic si de fixare a profilelor.

Pret trepte cu parchet laminat

montaj trepte cu parchet laminat
lei220.00
pretul difera in functie de complexitatea proiectului si amaterialelor utilizate.
Atentie, in acest pret sunt incluse profilele,adezivul care lipeste treptele,adezivul pentru plinta , adezivul pentru profile si siliconul necesar.
Clientul aduce doar parchetul si plinta.
montaj parchet model heringbone (bradut)
lei100.00
pentru modele de tip heringbone,chevron,versaile,etc preturile variaza in functie de complexitatea modelului
montaj parchet laminat
lei35.00
Best Restaurant Menu Plugin by PriceListo
« de 3 »
Call Now Button