4578 Marmora Road, Glasgow

Montaj de parchet pe pereţi

Suntem aici astăzi să vă prezentăm soluția noastră pentru montajul de parchet pe pereții camerei.

Parchetul pe pereți poate fi utilizat pentru a adăuga un accent de design unic și un plus de căldură în spațiul dvs. Acesta poate fi utilizat în orice cameră, de la living la dormitor, și poate fi combinat cu parchetul tradițional pentru a crea un look neconventional.

Procesul de montaj al parchetului pe pereți este similar cu cel pentru pardoseală, cu unele mici diferențe. În primul rând, se aplică un adeziv special pe pereți, apoi se fixează plăcile de parchet. Acestea pot fi tăiate la dimensiunea necesară pentru a se potrivi perfect pe pereți.

Există o varietate de opțiuni de parchet disponibile pentru montajul pe pereți, cum ar fi parchetul laminat , plăcile de parchet triplustratificat sau panourile din pal melaminat simple sau printate.

Montajul de parchet pe pereți poate fi o idee excelentă de a adăuga personalitate și stil în spațiul dvs. și suntem aici pentru a vă ajuta să realizați acest lucru. Ne-ar face plăcere să discutăm despre opțiunile disponibile pentru proiectul dvs. și să vă oferim o estimare de costuri , pentru serviciul de montaj.

PARCHET PE PEREŢI

Best Restaurant Menu Plugin by PriceListo
Call Now Button